fbpx

Succes verzekeren

Wist u dat het belangrijkste wat u kunt doen om succes te verzekeren is om de suggestieve elementen in uw omgeving onder controle te krijgen?

 Wat bedoel ik daarmee?

Ik bedoel, zorg ervoor dat wat u ziet en waar u naar luistert in overeenstemming is met de doelen die u wilt bereiken.

Luister uw weg naar succes

Luister naar educatieve podcasts in uw auto. De gemiddelde persoon rijdt 12.000 tot 25.000 km per jaar, wat neerkomt op 400 tot 800 uur per jaar dat de gemiddelde persoon in zijn of haar auto doorbrengt. U kunt een expert op uw vakgebied worden door eenvoudigweg te luisteren naar educatieve podcasts terwijl u van plaats tot plaats rijdt. Het is letterlijk uw opleiding op wielen.

Volg cursussen in uw vakgebied

Neem deel aan seminars die door deskundigen op uw vakgebied worden gegeven. Volg extra cursussen en leer alles wat u kunt. Leer van de experts. Stel hen vragen, lees hun boeken, blogs en artikelen, en luister naar mensen met een bewezen staat van dienst in het gebied waar u succesvol wilt zijn.

Ga om met de juiste mensen.

Associeer alleen met positieve, succes gerichte mensen. Ga om met winnaars.
Weg van de losers en vooral, weg van negatieve mensen. Ga weg van negatieve collega's. Als je een negatieve baas hebt, overweeg dan serieus om van baan te veranderen. Door te regelmatig in contact te komen met negatieve mensen is genoeg om u te veroordelen tot een leven van onderpresteren, frustratie en falen. Ga tijdens je dagelijkse routine alleen om met positieve mensen.

Visualiseer uw doelen

Het laatste voordat u gaat slapen en het eerste wat u 's morgens gaat doen, is nadenken over uw doelen en visualiseer uw doelen als realiteiten. Zie uw doel alsof het al bestond.  Uw onderbewustzijn kunt u activeren om voor u te werken door uw doel levendig in te beelden net voor u gaat slapen. En zie uzelf op u best presteren. Visualiseer de situaties waar u mee te maken krijgt, precies zoals u ze wilt hebben. En raad eens wat..... als u dit doet, 9 op de 10 keer, zal het in uw voordeel uitpakken.

Maak van uw dromen werkelijkheid
Verander uw denken, verander uw leven


Voer uzelf met mentale beelden

Zie uzelf het soort leven leiden dat u wilt leven. De ideale relatie, perfecte gezondheid, de auto waarvan u droomt en het ideale huis dat u echt wilt.  Visualiseer het net voordat u gaat slapen en wanneer u 's morgens opstaat. Dat zijn de twee momenten van de dag waarop uw onderbewustzijn het meest ontvankelijk is voor nieuwe programmering, dus gebruik dit in uw voordeel. Voed uw onderbewustzijn met positiviteit en mentale beelden die u naar succes zullen leiden.


Hier zijn twee dingen die u de hele dag door kunt doen om uw gedachten en emoties gericht te houden op uw doelen en financieel succes:


Ten eerste, luister naar podcasts in uw auto wanneer u rondreist. Blijf uw geest voeden met een stroom van kwalitatief hoogstaand, educatief, motiverend materiaal dat u naar uw doel toe beweegt.

Ten tweede, besluit om u te associëren met positieve, optimistische mensen. Ga om met winnaars en vermijd negatieve mensen die kritiek leveren, vooroordelen hebben en klagen.

Dit kan uw leven evenzeer veranderen als elke andere factor.

Op naar uw positief leven!5 regels voor ondernemend succes
De sleutel tot verkoopsucces

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia