fbpx

Video Content is king, Facebook the queen!

Video Content is king. FB is the queen! Waarom?
Facebook wordt steeds belangrijker voor de verspreiding van video content.
Waarom dat zo is, is duidelijk, er zijn steeds meer gebruikers op FB en mensen kijken liever naar een video dan een tekst te lezen. In 2017 was maar liefst 70% van al het internetverkeer video. En dit stijgt jaar in jaar uit.  

Onderzoek wees uit dat...
Onderzoek van cisco op een testgroep die video en tekst voorgeschoteld kregen heeft bewezen dat (Onderzoek van Cisco ) bijna 60% van de kijkers zich drie dagen later nog herinneren waarover de video ging. Bij geschreven tekst slechts 10%.
Dit is ook interessant om te weten, In 2017 was maar liefst 70% van al het internetverkeer video. En dit stijgt jaar in jaar uit. Het is dus duidelijk denk ik, video is niet meer weg te denken uit onze internet cultuur. Daarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van video. Vandaag de dag komt het er op neer, dat je video content beter moet zijn dan dat van je concurenten om er uit te springen.
 
Ervaring sinds 1996...

Bij mediaspot hebben we ervaring in het maken van alle soorten videos, of het nu gaat om een bedrijfsfilm, productvideo, eventfilm, instructiefilmpje of testimonial video. We hebben ervaring zat, en reeds honderden tevreden klanten over de jaren heen.
Mediaspot heeft ook een netwerk van interessante samenwerkingsverbanden om naar een optimaal eindresultaat te werken, op maat van de klant. In dit netwerk bevinden zich kleppers in het vak zoals Peter Gillis, die reeds productiewerk verrichte voor ondermeer K3, VTM en vele anderen. Kurt Burgelman, gekend van Biezebaazes hit loetse bolleke zoetse en tevens auteur componist voor Mega mindy en andere Studio 100 producties. Voor de voice overs werken we nauw samen met Dieter Troubleyn, bekent als stemacteur uit onderandere de vlaamse versies van Robots, Madagascar en Rango en trouwens ook een heel goed acteur!

Klanten zoeken als zelfstandige

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia