fbpx

Video Marketing - Content Marketing

Video Marketing is tegenwoordig een must voor elk bedrijf.

Video heeft het potentieel om grote hoeveelheden informatie over te brengen. Video's springen in het oog op sociale media, waardoor klanten snel een overzicht krijgen van een product zonder hen te overstelpen met tekst. In minder dan dertig seconden kan een klant via een korte, visueel aantrekkelijke video de informatie krijgen die hij nodig heeft over een bedrijf.

Videomarketing is dus een methode waarbij alle informatie in zo min mogelijk tijd en met behulp van video's heel gemakkelijk te leren en te begrijpen is. Een ander voordeel is de vermindering van de verveling.

Hier zijn de type video's die we gebruiken voor onze klanten:

Video testimonials

Niets is krachtiger dan een klant tevreden op video te horen spreken over jouw producten of diensten. Daarom wordt deze op nummer 1 gezet van belangrijkste video voor je marketing.  De video testimonials worden vooral gebruikt op sales pages en kunnen via sociale media gebruikt worden, zoals facebook en instagram.


Event video

 Dit type video wordt vooral veel gebruikt om een evenement aan te kondigen. De mensen die zich inschrijven weten op die manier wat te verwachten op het evenement. Via de sociale media kanalen wordt vaak extra aandacht verkregen.


Video Ads en Youtube video's

  Op youtube ligt er ook een volledige markt als marketeer. Ads op Youtube hebben al vaak hun nut bewezen, mediaspot is specialist in youtube video. Met ons eigen kanaal waar we reeds 10 duizenden abonnees en 10 tallen miljoenen views hebben bereikt weten we als geen ander hoe je mensen kunt verleiden en de aandacht kunt trekken. 


Uitleg video's

  Elke marketeer heeft zijn techniek om potentiële klanten door zijn marketing funnel te leiden, maar vele gebruiken uitleg video's om op een creatieve manier potentiële klanten te informeren over hun producten en diensten. Mediaspot heeft gigantisch veel uitleg video gemaakt voor onder andere smartgames (zie voorbeeld).


Sociale media video's

Video via sociale media is tegenwoordig heel belangrijk. Maar, hoe trek je de aandacht in 3 seconden. Daar bedenken wij altijd iets op. Het is vooral belangrijk om regelmatig te monitoren hoeveel mensen de video bekijken en op welk moment ze eventueel afhaken. Door gebruik te maken van video monitoring is dat perfect mogelijk en kun je bijsturen waar het nodig is.


Reclame spots

Reclame spots blijven belangrijk om je product of dienst kenbaar te maken. Doch is er een verschil dat gemaakt moet worden tussen reclame spots voor TV of voor te gebruiken via sociale media en youtube.


Virale video

Wanneer je een leuk, spannend, licht prikkelend gedurfd filmpje hebt gemaakt over een product of dienst, dan kan je wel eens in de prijzen vallen. Zo heeft mediaspot tientallen video's gemaakt voor klanten die viraal zijn gegaan. Op ons eigen kanaal hebben we er enkele staan die met toestemming van onze klanten mochten gepost worden. En ja, door elke regel in acht te nemen en met een beetje geluk kan je video viraal gaan. Wat top is natuurlijk. Want hoe meer views hoe meer naambekendheid en dus hoe beter voor je business.


​Bekijk hieronder onze showreal van mediaspot.

14 Bewezen verkoopstrategieën
5 regels voor ondernemend succes

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia