fbpx

Koning van de marketingfunnel!

Videomarketing wordt steeds belangrijker en die trend zal zich doorzetten in 2019. In 2017 was 70% van alle content video, en dat wordt elk jaar maar meer. De trends veranderen ook steeds, zo worden de video's ook steeds langer. De korte video's die nietszeggend zijn en enkel de bedoeling hadden om genoeg content te posten worden vervangen door kwalitatieve langere video's.  


Langere video's geven dan ook de mogelijkheid om in stukjes te snijden en daarmee op veel verschillende momenten je doelgroep te bewerken.  Video wordt de koning van de marketingfunnel als leadgenerator. Zowel voor B2C als voor B2B. In 2019 zal er geen enkele contentmarketingfunnel opgestart worden zonder gebruik te maken van video.​ 


Mobile vriendelijk?

Alles moet tegenwoordig ook mobile vriendelijk zijn. Meer dan de helft van alle video's worden bekijken op een smartphone of tablet! Hiermee moet rekening gehouden worden dat je elke video smartphone vriendelijk maakt en dus niet alleen maar 16:9 video maakt. Je moet rekening houden met je kijker tijdens de denkfase. Je moet dus zowel een 16:9 versie maken, een vierkante als verticale versie hebben van je videocontent. 


Wat als het geluid niet aanstaat?

Je moet ook nog rekening houden met ondertiteling, want vele kijken in mute stand, zonder geluid. Het is ook heel belangrijk voor op de sociale kanalen om je eerste 3 seconden aantrekkelijk te maken! Het zijn die seconden die beslissend zijn of de kijker je video weg klikt of bekijkt. Gepersonaliseerde video's werkt ook goed en zorgt voor meer engagement, meer kliks en dus ook meer leads. Gepersonaliseerde video's zal in 2019 en komende jaren echt de standaard worden. 

Wat ook de komende jaren een uitdaging zal zijn voor vele marketeers is het creëren van persoonlijke content die zowel entertainend als intrigerend zijn.
Klanten zoeken als zelfstandige

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia