fbpx

Website op eerste pagina in Google

Je website op eerste pagina in Google, dat kan. Goede content moedigt mensen aan om naar je pagina's te kijken en laat zien aan Google dat je pagina's interessant zijn en dat het gezag uitstraalt. Dit leidt tot succes bij zoekmachines, omdat Google interessante en gezaghebbende pagina's in de zoekresultaten wil laten zien. Zo eenvoudig is het!

Bekijk onze SEO uitleg filmpje hieronder voor een snel en eenvoudig inzicht. Het is gemaakt om je te helpen SEO te begrijpen. 

Wat is SEO?

Hoe rangschikt Google pagina's?

Google promoot autoriteitspagina's naar de top van de ranglijst, dus het is jouw taak om pagina's te maken die autoriteitspagina's worden. Dit impliceert het schrijven van inhoud die mensen nuttig vinden omdat nuttige inhoud wordt gedeeld in blogs, twitterfeeds etc., en na verloop van tijd pikt Google deze autoriteitssignalen op. Deze deugdzame cirkel creëert sterke en duurzame Google rankings.


Een eenvoudige 1-2-3 handleiding voor betere zoekresultaten

1 -Schrijf fantastische, nuttige inhoud die gebruik maakt van woorden en zinnen die gebruikt worden door mensen die naar je producten en diensten zoeken.

2 -Maak het gemakkelijk voor mensen om te delen en te linken.

3 -blijf dit doen! Search Engine Optimisation of SEO is een eenvoudige activiteit om ervoor te zorgen dat je website kan worden gevonden in zoekmachines voor woorden en zinnen die relevant zijn voor wat je website te bieden heeft. In veel opzichten is het eenvoudigweg kwaliteitscontrole voor websites. Dat gezegd hebbende, als er ooit een industrie was die weinig begrepen werd door buitenstaanders is het SEO.


Vraag sommige SEO-bedrijven over SEO en ze zullen proberen om je te verblinden met de wetenschap en je in verwarring te brengen in het denken dat het een zware klus is. Zeg aan sommige bedrijven wat SEO is en twee uur later zul je niets wijzer zijn. Mediaspot is zo niet. We houden van duidelijke taal. Wij geven er de voorkeur aan dat onze klanten niet alleen weten wat we voor hen doen, maar waarom!

Hoe krijg ik links? Links zijn belangrijk, maar verwar kwaliteit niet met kwantiteit en denk niet los van je inhoud aan links. Het is van vitaal belang om te begrijpen dat het hebben van veel kwalitatieve content je kansen op natuurlijke links vergroot. Deze links helpen je het meest. In eenvoudige taal, als je iets hebt dat de moeite waard is om naar te linken. Geweldige websites linken niet naar inhoud van slechte kwaliteit!


Samenvattend

Doe je huiswerk en begrijp wat voor soort inhoud jouw potentiële klanten zoeken. Creëer een geweldige website, maak content die mensen nodig hebben en maak het gemakkelijk voor hen om deze te delen. Doe dit en je zult zien dat het verkeer op jouw website toeneemt.


Een laatste ding, als jouw website niet presteert en je hulp nodig hebt, we hebben een volledige online marketing cursus die je het hele proces stap voor stap uitlegt of je huurt ons in ;-) 

Aantal weergaven +27mln+ abonnees +17000 op 30 augustus 2018 

Aantal weergaven +35mln+ abonnees +22000 op 30 november 2018  


Wist je dat YouTube de grootste zoekmachine na Google is.​ 

Het is wonderbaarlijk dat ondernemers niet meer gebruik maken van zo'n grote zoekmachine en haar potentie. Als video marketeer heb ik het intensief beginnen testen! In juni 2018 ben ik alle meta data, zoekwoorden, beschrijvingen, enz. Allé, alles wat je moet doen om te scoren in Youtube beginnen toepassen op enkele films die reeds online stonden van 2013. De resultaten waren ongelooflijk!! Sinds juli 2018 krijg ik gemiddeld per maand 200 000 bezoekers die het filmpje bekijken! Fantastisch toch ;-)Volg ons op Facebook en deel dit artikel op jullie tijdlijn, dank... groeten David


Tips voor een succesvol eigen bedrijf!
De behoefte van je klant

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia