fbpx

Belang van goede klant relaties!

Wist u dat het opbouwen en onderhouden van langdurige verkooprelaties de belangrijkste vaardigheid is van de Top 10% van beste verkopers?

Als je alles wat we weten over communicatie kunt meenemen, in een grote pot kunt stoppen, kunt koken en distilleren tot de kritische essentie, dan gaat het om het belang van relaties in de verkoop. 


Het grootste deel van uw succes in het leven zal afhangen van uw vermogen om goed met andere mensen om te gaan en van de kwaliteit van uw relaties. Psycholoog Sidney Jourard, ontdekte dat 85 procent van iemands geluk in het leven voortkomt uit gelukkige interacties met andere mensen. Het omgekeerde geldt ook: 85 procent van iemands verdriet of problemen in het leven komt voort uit moeilijkheden om met anderen om te gaan.

Maar alleen de allerbeste menselijke relatie deskundigen kunnen herhaaldelijk verkopen aan een grote verscheidenheid van mensen. De enige manier waarop u het soort groot geld kunt verdienen is door gemakkelijker, en vaker, te verkopen aan de prospects met wie u praat en dan die prospects te gebruiken als getuigenissen om zo anderen te overtuigen.

Alle topverkopers bouwen en onderhouden hoogwaardige zakelijke (en persoonlijke) relaties met hun klanten en verkopen jaar na jaar aan hen.

Ontgrendel alle beloningen van het leven met krachtige communicatie
De grote waarheid is dat je kunt leren om een krachtige communicator te worden. Niemand wordt geboren met het vermogen om effectief te communiceren. Communicatie is een leerbare vaardigheid.

We zijn allemaal gevoelig voor de kwaliteit van onze relaties met andere mensen. We zijn vooral emotioneel en we nemen de meeste beslissingen op basis van hoe we ons van binnen voelen.

We kunnen alle logische en praktische redenen om al dan niet een product of dienst aan te schaffen zorgvuldig afwegen, maar uiteindelijk hebben we de neiging om ons buikgevoel te volgen. We luisteren naar onze innerlijke stem. We gehoorzamen ons hart. We kopen op basis van hoe we ons voelen over de relatie die we hebben met de ander. Waar er geen goede relatie is, is er geen verkoop.

Alles wat u ooit geleerd hebt van waarde in het vak van verkoop, met betrekking tot uw product of dienst, of persoonlijkheid, is alleen nuttig in de mate waarin het bijdraagt aan het opbouwen van hoogwaardige relaties met klanten.


Hier zijn twee dingen die u onmiddellijk kunt doen om deze ideeën in praktijk te brengen.


Ten eerste, word een relatie expert in verkoop. Focus eerst op de relatie en de verkoop zal zorgen voor zichzelf.

Ten tweede, zorg voor uw relaties als u ze eenmaal hebt opgebouwd. Het blijft een never ending story!  Volg ons op Facebook en deel dit artikel op jullie tijdlijn, dank... groeten David


Wat is SEO marketing?
Succes of falen?

Wilt u meer klanten?

Genereer meer omzet en meer winst via:

  • Gerichte campagnes via social media 
  • Content creatie voor Facebook & site
  • Online jaarprogramma's
  • Ontwikkeling van originele Video-Content

 

mEER INFORMATIE

 

Hulp nodig?

Wilt u bekijken of we uw verhaal bij uw klanten kunnen brengen?

Suur een mail naar hello@mediaspot.be en we beanwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

logo m

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ombeekhof 49
9040 Gent, België
BE 0818.942.195

Netwerk

Mediaspot bv. © 2023 · Wettelijke vermeldingen · Aanmelden · Webdesign Galia